Marmorering av portstolper

Dagene i Villa Bergfall er fulle av små og store prosjekter. Vi har hatt en spennende dag sammen med dekorasjonsmaler Wenche Wedvik Hagen.

Arbeidet som er gjort med grunnmuren på huset og muren ved kjellerinngangen vår er et langt kapittel som vi skal fortelle om i et senere innlegg. Men nå hadde vi kommet så langt at portstolpene ved det som skal bli butikkinngang var klare for ny marmorlook.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Marit grunner stolpene før Wenche maler over med dekor.
Wenche Wedvik Hagen i arbeid. Vi har fulgt spent med i dag, veldig morsomt å se hvordan hun jobber med linjer og sjatteringer.
Wenche godt i gang med stolpe nr. 2
Begge stolper er ferdig, nå gjenstår tørking og ikke minst,opprydning..

Samtidig som stolpene ble dekorert, har det blitt jobbet med å erstatte råtne vindskier og vannbord på et lite tak over kjellerdøra. Neste som skal skje ved kjellernedgangen nå, er å sette opp igjen stakitt rundt åpningen. Delene til ligger til tørk i kjelleren. Så må vi bli enige om hvilken farge eller overflatebehandling ytterdøra skal få.

KURS I DEKORASJONSMALING – VILLA BERGFALL
Vi har kurs i dekorasjonsmaling i Villa Bergfall 1-2 ganger pr år, vår og høst, Wenche er kursleder. Er du interessert i lære dette og andre malingsteknikker, meld din interesse for kursdeltagelse til oss, så tar vi kontakt med deg for nærmere orientering.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s